Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti'nin yerel seçim sürecine yepyeni heyecanla girdiğini belirterek, "Kazanmak koca bir ömür ister ancak kaybetmek için bir anlık gaflet yeterlidir. Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" dedi.


Yılmaz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerle yeniden bir imtihanla girdiklerini söyledi.

Kimseyle kavga etmeyeceklerini kaydeden Yılmaz, "Allah'ın yarattıklarıyla barış içinde olmak lazım, dolayısıyla nefsimizle kavga edeceğiz, bunun dışında Allah'ın yarattıklarıyla dost olacağız. İnanan kişi insanlarla dost olur ve hoş geçinir, kendisiyle de hoş geçinilir" ifadesini kullandı.

İnsanların yoksulluk ve cehaletle savaşması gerektiğini, asıl vazifelerinin insana hizmet olduğunu anlatan Yılmaz, "Seçim sürecine yepyeni heyecanla gireceğiz, öncelikle varsa kırdığımız kalpleri onarmamız, kul hakkını helal ettirmemiz lazım. Kalpleri onarmanın yoluna gitmeliyiz ve inanıyoruz ki gönül yapmak her şeyin başıdır. Kazanmak koca bir ömür ister ancak kaybetmek için bir anlık gaflet yeterlidir. Vaktimiz az, yapacağımız işler çok" diye konuştu.

Yerel seçimlerde AK Parti'nin belediye başkan adayı Sami Aydın'a destek olunmasını isteyen Yılmaz, belediye başkanlığının hizmet makamı olduğunu vurguladı.

Hizmetin lafla olmayacağına dikkati çeken Yılmaz, "Bu yüzden aday olmak ağır bir yükün, büyük bir vebalin altına girmek, ateşten gömleği giymektir. Allah, belediye başkan adayımızın yardımcısı olsun. Bu yükü beraber taşıyacağız. Seferberlik içinde adaylarımıza destek vereceğiz. Sivas halkının teveccühünü kazanacağız" diye konuştu.

AK Parti'nin Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın ise belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA