'Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmaları' Trabzon'da Yapıldı

Türk Telekom'un "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliği Trabzon'da gerçekleştirdi.


Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Türkiye çapında 12 bölge müdürlüğünde düzenleyeceği "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliklerinden birinin Trabzon'da gerçekleştirdiği ve katılımcılara fiber altyapı üzerinden ses hizmetleri, data, internet çözümleri, veri merkezi, güvenlik servisleri, bütünleşik çözümler ve büyük ölçekli müşteriler için avantajlar içeren hizmetler hakkında bilgi verildiği bildirildi.

Etkinliğine Trabzon ve çevre illerde faaliyet gösteren büyük ölçekli firmaların yöneticileri ve ekonomi yazarı Deniz Gökçe'nin de konuk konuşmacı olarak katıldığı belirtilen açıklamada, Türk Telekom Ticari Faaliyetler Bölge Müdür Yardımcısı Necmi Mazlum'un da kurumun 3D vizyonu doğrultusunda bir sunum yaptığı kaydedildi. Açıklamada, Mazlum'un sunumundan şu ifadelere yer verildi:

"Türk Telekom, dünyayı 4 kez çevreleyecek uzunluktaki fiber altyapısıyla işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha da artırmalarında önemli bir rol üstleniyor. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, hizmet kalitemizi daha da artırmak için büyük yatırımlar yapıyoruz. Yeni hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz."

Türk Telekom Büyük Kurumsal Segment Direktörü Gürkan Arpacı'nın da "Türkiye'nin 81 ilinde büyük ölçekli firmalara ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler sağladığına ve büyük kurumsal segment müşterilerine özel hizmetler sunmayı hedeflediklerine" ilişkin sözlerine yer verilen açıklamada, danışmanların, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirip, hızlı ve etkin hizmet vererek müşterilerin tüm bilgi teknolojileri gereksinimlerine tek elden ve üstün hizmet kalitesiyle ulaşmalarını sağladıkları vurgulandı.

Ayrıca, 2013 yılı Kasım ve Aralık aylarında, Türkiye'nin 12 ayrı noktasında bulunan Türk Telekom Bölge Müdürlüklerinde düzenlenecek toplantılara, ekonomi yazarı Mahfi Eğilmez'in de konuk konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.

Kaynak: AA