Zonguldak Alperen Ocakları'ndan Aşure İkramı

Zonguldak Alperen Ocakları tarafından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Alperen Ocakları tarafından Muharrem ayı nedeniyle organize edilen aşure ikramı Devrekli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Zonguldak Alperen Ocakları'ndan Aşure İkramı

Merkez Yeni Cami önünde öğle namazının ardından düzenlenen etkinlikle ile ilgili bilgi veren Zonguldak Alperen Ocakları Başkanı Murat Karadeniz Allah nasip ederse Devrek’te de Alperen Ocağı’nı çok yakında faaliyete geçireceğiz. Bu faaliyet öncesinde kardeşlerimizle birlikte işe bir hayırla başlayarak vatandaşlarımızla bütünleşme ve kaynaşma içerisine girelim istedik. Allah razı olsun Devrekliler bizleri bu hayır işinde yalnız bırakmadılar. Kardeşlerimizin ve bizim hayırlarını yüce Allah kabul etsin. Muharrem Ayı’nın faziletine edenlerden eylesin inşallah. Allah’ın rızasını gaye edinenlerin, Resullulahın yolunda gidenlerin, Allah, Kur’an, bayrak vatan ve din yolunda, taşın altına elini koyanlardan değil, taşın altına başını koyanların Ülkücü hareketin son kalesi olan Alperen Ocaklarını Devrek’te de çok yakında faaliyete geçireceğiz İnşallah. Devrek halkından buradaki yani Alperen Ocaklarındaki kardeşlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Düzenlen aşure etkinliğine; Alperen Ocakları Başkanı Murat Karedeniz, Büyük Birlik Partisi İl başkanı Ahmet Pulat, Devrek Alperen Ocakları ilçe Başkanı Halil İbrahim Karapınar, Metehan Öksüz ve yüzlerce davetli katılırken,yapılan dualarla etkinlik sona erdi.
Kaynak: İHA