Milletvekili Enç ve Başkan Tütüncü’den Muhtarlara Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Varsak bölgesinde bulunan 6 mahalle muhtarını ziyaret etti.

Milletvekili Enç ve Başkan Tütüncü’den Muhtarlara Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Varsak bölgesinde bulunan Karşıyaka, Menderes, Esentepe, Demirel, Altıayak ve Şelale mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

İlk olarak Varsak Karşıyaka Muhtarı Halil Yarbaş’ı ziyaret eden Başkan Tütüncü ve Milletvekili Enç, daha sonra sırasıyla Menderes Mahalle Muhtarı Durmuş Hulat, Demirel Mahalle Muhtarı Mehmet Arslan, Esentepe Muhtarı Nasuh Kula, Altıayak Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ve Şelale Mahalle Muhtarı Halil Gündoğdu ile bir araya geldi. Ziyarette mahalle muhtarları, Varsak’a yapılan hizmetler için Başkan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü her fırsatta bir araya geldiği muhtarlardan, mahallelerinin sorunlarını, eksikliklerini öğrenip, hizmetlerini buna göre yönlendirdiklerini, mahallelerin aynaları olan muhtarların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Tütüncü ve Enç, gittikleri mahallelerde, muhtarlıkların yanı sıra ev ziyaretlerinde de bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA