Gaziemir'de Öğretmenler Günü Coşkusu

Gaziemir Belediyesi kentte görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Gaziemir Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu’nda düzenlediği kokteyl ile kutladı.

Gaziemir'de Öğretmenler Günü Coşkusu

24 Kasım öğretmenler günü Gaziemir Belediyesi’nin, Gaziemir Belediyesi Nikah ve Düğün Salonunda düzenlediği kokteyl ile kutlandı. Kutlamaya ilçede görev yapan öğretmenler yoğun ilgi gösterirken CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, il genel ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, öğretmenliğin kutsal ve meşakkatli bir meslek olduğunu, bu yüzden öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini dile getirdi. Öğretmenliğin dünyanın en zor, ayrıca en şerefli ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Şenol, gelecek kuşakların yetişmesinde öğretmenlere önemli görevler düştüğünün altını çizdi. Atatürk’ün “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünü hatırlatan Başkan Şenol, “Bu ülkenin aydınlık yüzünün yetişmesinde siz öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Emeğiniz, fedakarlığınız çok büyük. Bu ülkenin sizlere her zaman ihtiyacı olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA