Suluova Kaymakamlığı Futbol Turnuvası 

Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Kaymakamlık tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası birincisine plaket verdi.


Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Taşdan, ilçenin birlik ve beraberliğini pekiştirmek, sosyal ve sportif aktivitelerle ilçe hayatına renk katmak amacıyla düzenlenen turnuvanın bundan sonraki etkinlikler içinde örnek olduğunu ifade etti.

21 takımın katılımıyla bir ay boyunca devam eden halı saha futbol turnuvası finalinde Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi takımını 4-1 yenerek birinciliği elde eden MSB ANT Depo takımına birincilik kupası ve plaketini veren Taşdan, "İnşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde yeni sportif faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Turnuvada ikinci olan Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi takımına kupasını veren Belediye Başkanı Mahmut Boz ise ilçedeki sportif faaliyetlerin arttırılması için verdikleri destekleri devam ettireceklerini belirterek sporcuları kutladı.

Şeref Halı Saha tesislerinde oynanan turnuvada, görev alan hakemlerin yanı sıra ödüle layık görülen sporcu ve takımların plaketleri ilçe protokolü tarafından verildikten sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA