Koto’dan, Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Aygün’ü Ziyaret Etti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün’ü ziyaret etti.

Koto’dan, Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Aygün’ü Ziyaret Etti

Ziyarette, çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, “İlk durağımızı Kızılay’a geldik. Hem Türkiye Cumhuriyetimizin Osmanlı’dan gelen kültürü ile beraber bugüne kadar ki en önemli hem STK’sı hem de devletin yardımı kuruluşu olması asabiyle ve yaptıklarını da bugüne kadar özellikle son 10-15 yıldaki gelişmelerini izlediğimizde çok ciddi atılımları olan Kızılay’ımızın Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün’ü bizimle kendi sürecimizde ciddi destekledi ve katkıları oldu. Kendisinin de burada yaptıklarını da yakından takip ediyoruz. Kızılay tamamıyla kimlik değiştirmiş, komple bir değişim içerisine girmiş. Bu değişimi de görmemek imkansız. Hem kendisini tebrik etmeye hem de bizimle yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür etmeye geldik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte kendisini ziyaret etmek istedik” dedi.

Ardından da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün ise “Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve yönetim kurulu arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta Kızılay’ı çok övdü teşekkür ediyorum. Buda bizim için bir gurur meselesi ve daha çok çalışma azmi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı seçimlerde bizlerde buradan gittik, kendisinin yanında olduk. Bir sürü arkadaşlar edindik. İzmit’i tanıyordum daha çok tanıdım. Yeni insanlarla, yeni işadamlarıyla tanıştık ve dostluklarımız oldu. Bunlar Zonguldak adına da sevindirici. Belki burayı kardeş şehir ilan ederler. Bizlere de destek olurlar inşallah” diye konuştu.

Daha sonra Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün’e pişmaniye hediye etti.
Kaynak: İHA