Ak Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Bektaş'tan Aa'ya Ziyaret

AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Ömer Bektaş, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.


Bektaş, burada yaptığı konuşmada, AA'nın etkinliğini gerek sosyal medyada gerekse Erenler ilçesinde ciddi anlamda hissettiklerini söyledi.

Günün her anında istedikleri her habere AA aracılığıyla ulaşabildiklerine işaret eden Bektaş, şöyle konuştu:

"Erenler Belediye Başkanlığı adaylığımla ilgili inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnsanlara en iyi şekilde hizmet yapmayı şiar edindik. İnşallah Erenler Belediyesinde olursak tabii makama oturduktan sonra bazı şeyleri daha iyi göreceğiz. Sporun içinden gelen bir insanım. İlçe sınırlarında bir spor lisesinin olması, sportif anlamında üs olabilecek. Spor aktivitelerinin olabileceği organizasyon ilçesi haline getirmeyi düşünüyoruz. Özellikle ilçemizi CNR ve TÜYAP gibi fuar kongre merkezi haline getirmek istiyoruz, ilimizin Ankara ve İstanbul arasında bulunması nedeniyle buna benzer projelerimiz de var.

Erenler, Sakarya'da yıldızı parlayan bir ilçe. Burada yapılacak her şey hem ilçemize hem de ülkemize katkı sağlayacaktır. Burada bir üniversitenin olması, bacasız fabrika anlamında katkı sağlayacaktır. Kim aday gösterilirse gösterilsin, onun etrafında toplanarak, amacımız hizmetse bu hizmeti birlikte yapacağız. İnşallah kırgınlıklar, küskünlükler olmadan, bu yolda hep beraber güçbirliği oluşturarak işimize, gücümüze bakacağız."

AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ise Bektaş'a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA