Ak Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Turgut, Hanımlarla Bir Araya Geldi

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Turgut, partili kadınlarla bir araya gelip kendini tanıtarak projelerinden söz etti.

Ak Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Turgut, Hanımlarla Bir Araya Geldi

Aydın Merkez Turistik Park’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya eşi Olcay Turgut ile katılan Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Turgut, siyasette hanımların öneminden söz ederek “Kadınlarımızın toplumsal ve siyasi hayatta yer almaları erkeklerin alanını daraltmaz tam tersine daha güçlü ve daha etkili kılar” dedi.

Ak parti İl kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Özalp, çeşitli birimlerin temsilcileri ve çok sayıda partili bayanın katıldığı toplantının açılışında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli Hüseyin Turgut’a başarı dileklerini sunarak “AK partili hanımlar olarak 30 Mart yerel seçimlerine hazırız. Hanımlar söz verdi mi yapar. Söz veriyoruz, en iyisini yapacağız” dedi.

Siyasette kadının öneminden söz eden Efeler Belediye başkan Aday Adayı Hüseyin Turgut, “Siyaset insanlara hizmet için insanlarla yapılır. Bu nedenle siyasete giren kişilerin doğru zamanda ve doğru kişilerle birlikte olmaları oldukça önemlidir. Asıl amacı topluma hizmet olan aynı zamanda toplumun bir aynası olan siyaset kurumu, toplumdan bağımsız olamaz. Bu nedenle toplumun beklentilerinin talepleri ve ihtiyaçlarını siyasetin yönünü ve yapısını belirler. Siyaset yapanları ilişkileri ve davranışları sürekli göz önündedir. Siyasetçi toplumun aynasıdır. Çünkü siyasetçi profili halkın tercihlerine göre şekillenir. Siyaset bilgi gerektiren bir güçtür. Neyin bilgisi insanın, insan olma imkanlarını insana sunmanın bilgisidir. Bu imkanları yönetme hazırlama dağıtma gücünün bilgisidir. Siyaset bir kültürdür, bir edeptir, bir yaşama terbiyesidir, bir inceliktir” diye konuştu.

“KADINLARIMIZ HER ALANDA OLDUĞU GİBİ ERKEKLERE GÜÇ VERİR”
Hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de kadın erkek dayanışmasının öneminden söz eden Hüseyin Turgut, “Kadınlarımızın toplumsal ve siyasi hayatta yer almaları erkeklerin alanını daraltmaz tam tersine daha güçlü ve daha etkili kılar. AK Parti kadınlarımızı siyasi hayatta aktif hale getirmek adına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikleri ile meclisteki milletvekili sayısını 9’dan 30 ‘a çıkarmıştır. Bugün 10 milyona yaklaşan üye sayısının 3.5 milyonu bayan üyedir. Bu bir dünya rekorudur. Kadınlarımız iki kişiden birinin oyunu alan partimizin bugünlere gelmesinde en başat rolü üstlenmişlerdir. Eğer nasip olur bu görev bize tevdi edilirse, Aydın Efeler ilçemizde kadın meclisleri kadın konseyleri ile şehrimizde yaşayan tüm bayan kardeşlerimizin her türlü talep ve beklentilerine en etkin çözümleri AK Partinin ak kadroları ile karşılayacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak: İHA