Nysa Doğum Hastanesi Genel Hastaneye Dönüştü

Aydın’da 2008 yılında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmete açılan Nysa kadın Doğum Hastanesi aynı yerinde Aydın Kent Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Nysa Doğum Hastanesi Genel Hastaneye Dönüştü

Tüm branşlarda hastalara hizmet verildiğini belirten Hastane Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yalçın Yarar, özel hastanede en uygun şartlarda sağlık hizmeti vermeye devam ettiklerini söyledi.


2013 yılı ocak ayından itibaren genel hastaneye dönüşerek Kent Hastanesi adı altında hizmetlerine devam eden hastanenin bünyesinde tüm hastalara kaliteli sağlık hizmeti verildiğini kaydeden Yalçın Yarar, “2008 yılında Nysa Kadın Doğum Hastanesi olarak hizmete açılan hastanemizde tüm branşlarda her hastaya hizmet verilmeye başlandı. Aydın ve çevresine daha kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diyerek Aydın Muğla Yolu üzeri, Adnan Mahallesi’nde bulunan hastane binasında tüm branşların hizmet verdiğini söyledi.

Hastane kadrosunun yeni açılan birimlerle genişlediğini kaydeden Yarar şu anda hastanede Kadın Hastalıkları ve Doğun Uzmanı olarak, Op. Dr. H. Yalçın Eroğlu Op. Dr. Yalçın Yarar ve Op. Dr. Yasemin Yarar Kıvrak, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İsa Yıldız, Genel Cerrahi Uzmanı,Op. Dr. Ziya Demirtaş, Üroloji (Bevliye) Uzmanı Op. Dr. Serdar Kuşdemir, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ayhan Yıldırım, Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzmanı Uzm. Dr. Halil Baştürkmen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Sülin Oğrağ, Check Up Uzmanı Dr. Şeyda Sönmez Meuwissen, Acil Sorumlu Hekimleri Dr. Onur Doran, Dr. Maksat Boobekov, Dr.Mürsel Gökdeniz, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Himmet Atayol, Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Mandal, Biyokimya Uzmanı Dr. Serap Nesrin Çetin ve Diyetisyen Nazan Uçar’ın görev yaptığı belirtildi.
Kaynak: İHA