Giyim Kumbaralarına Yardımda Bulunana Yüzde 30 İndirim

Çelik Alışveriş Merkezi (AVM) kuruluşunun 27. yılında Kızılay ile ortak yürütülmek üzere toplumsal sorumluluk projesi başlattı.

Giyim Kumbaralarına Yardımda Bulunana Yüzde 30 İndirim

Kızılay Çiğli Şubesiyle birlikte başlatılan “Çelik AVM Türk Kızılayı’ı ile el ele” projesi kapsamında vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları giyim eşyası, ayakkabı ve çantalarını mağazalarına getirerek Kızılay’ın Giyim Yardım Kumbaralarına atıp, talep ederlerse yenilerini yüzde 30 indirimle alabilecek.

Alışveriş merkezi’nde proje ile ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlenen basın toplantısına, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çiğli Kızılay Şube Müdürü Sıddık Soysal, Çelik AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Sarıçelik, Genel Koordinatörü Ufuk Yurtseven ve çok sayıda davetli katıldı.

VATANDAŞLAR ARASINDA KÖPRÜ
Sadece kazanmak değil, kazandırmak düşüncesi ile yola çıktıklarını belirten AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Sarıçelik, “Başlattığımız toplumsal sorumluluk projesi ile topluma çok yönlü fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Bir taraftan indirimli ürünler verip aile bütçelerine katkıda bulunurken, diğer taraftan zor durumdaki vatandaşlarımıza ulaştırılmasına aracılık ediyoruz. Bir nevi vatandaşlarımız arasında köprü görevi üstleniyoruz” dedi.

Etkinliklerin bugün itibarıyla 5 mağazada yapıldığını belirten Yurtseven de önümüzdeki günlerde 23 mağaza'da aynı etkinliklerin devam edeceğini belirtti

“KIZILAY SİYASET ÜSTÜ BİR KURUMDUR”
Çiğli Kızılay Şube Müdürü Sıddık Soysal da “Daha önce yapılmayan böyle bir projeye Kızılay olarak desteğimiz tamdır. Bu proje Türkiye’deki tüm AVM’lere örnek olmalıdır” dedi.

Kızılay’ın hiçbir siyasi partinin tarafında olmadığını, siyaset üstü bir kurum olduğunu belirten Soysal, önümüzdeki hafta da CHP İl Başkanı ve milletvekillerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştireceklerini belirtti.

“ACININ RENGİ YOKTUR”
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise acının ve gözyaşının rengi olmadığı dile getirerek Türk Kızılayı’nın bütün partilere aynı mesafede olduğunu, siyasi amaç gütmediğini söyledi.

Projenin bütün AVM’lere örnek olması gerektiğini belirten Akay, Çelik AVM’yi bu anlamda öncü olması sebebiyle kutladı.

Çiğli Kızılay Şubesi’nin kurulduğu günden bu yana örnek çalışmalara imza attığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Türk Kızılayı’nın dünyanın her yerine, her felakete yetiştiğine dikkat çekti. Solak, belediye olarak her zaman bu tür projelerin yanında olacaklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA