Ak Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz

AK Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz, ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek, “Aday gösterilerek seçilmemiz durumunda hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrım gözetmeksizin ve sadece Ferizli ilçenin menfaatlerini gözeten bir hizmet anlayışı benimseyeceğiz” dedi.

Ak Parti Ferizli Aday Adayı Haluk Akagündüz

Ferizli’de muhtarlar ile bir araya gelen Akagündüz çalışmaları hakkında bilgi verdi. “30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ilçem olan Ferizli’de AK Parti’den aday adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım” diyen Akagündüz, “Uzun yıllardır ilçede devam ettirdiğim imamlık görevimin ardından; ilçeme daha farklı şekilde hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kuzey’in parlayan yıldızı olan Ferizli’nin geleceğinin daha planlı bir şekilde kurgulanması ve halkı ötekileştirmek yerine halkın bizzat yönetime müdahil olduğu bir Ferizli hayali ile yola çıktık” diye konuştu.

Akagündüz konuşmasına şöyle devam etti: “Bu hedef doğrultusunda aday adaylık sürem boyunca ilçemde ki tüm köy ve mahallelere ulaşarak insanların taleplerini dinlemeye, sıkıntılarını hissedip yerinde görmeye çalıştım. Yaptığım ziyaretler alışılmış bir siyasi propaganda çalışması değil; tam tersi aday adaylığı sıfatı ile Ferizli ilçesinin çok değerli insanlarının siyasi erklerden beklentisini çok daha iyi analiz ederek onları anlamaya çalışmaktan ibarettir.”
Akagündüz, “Biz halkın kurduğu ve iktidara getirdiği bir partinin mensupları olarak; gerçekleştirilmesi imkansız vaatler ile insanların gözlerini boyama uğraşında olmadık ve olmayacağız. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geliştirdiği ‘halka hizmet’ şiarı ile hareket eden ve bu şiarı kendisine ilke edinen insanların oluşturduğu bir ekibiz” dedi.

“Bilmelisiniz ki; Haluk Akagündüz ismi sadece seçmenlerimizin gördüğü bir yansımadan ibarettir” diyen Akagündüz, “Çünkü biz bu yola ciddi bir irade göstermeye gönüllü olan nitelikli ve ehil insanlardan oluşan bir ekiple çıktık. Ben bu ekip adına başkanlık görevine talip oldum. Partimizin takdir göstermesi durumunda aday sıfatı ile halkımızın karşısına çıktıktan sonra halkımız gerekli yetkiyi verirse Haluk Akagündüz Ferizli’nin halkı adına yönetim sorumluluğunu üstlenen belediye başkanı olduğunun her an bilincinde olacaktır” şeklinde konuştu.

Akagündüz toplantıda muhtarlara söz de vererek: “Buradan hepinize söz veriyorum ki; aday gösterilerek seçilmemiz durumunda hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrım gözetmeksizin ve sadece Ferizli ilçenin menfaatlerini gözeten bir hizmet anlayışı benimseyeceğiz. Hiçbir sorunu görmezden gelmeyecek, ötelemeyecek ve bu sorunların kronik hale gelmesine göz yummayacağız” dedi.

Akagündüz son olarak şunları kaydetti:
“Biz ‘Dicle kıyısında bir koyunun suya düşmesinin hesabını Allah’ın o beldenin yöneticisinden soracağı’ kültürünü; nefes aldığı her an hisseden insanlar olarak; talip olduğumuz görevin ne derece önemli bir mesuliyeti olduğunu biliyoruz. Bu açıdan da bu göreve talip olurken; tüm sorumluluğumuzun farkındayız. Biz belediye başkanlığını bir farzı kifaye olarak gören bir anlayış ile besleniyoruz. Yani bizim için belediye başkanlığı ehil bir insanın üzerine farz olan makam gibidir. Aday adayı arkadaşlarımızın tümünü bu şiar ile hareket ettiğine inancımız tamdır. Duamızdır ki; Allah bu farzı en iyi yerine getirecek insana bu görevi nasip etsin.”
Kaynak: İHA