Denizli'de Sokak Tenisi Etkinliği Düzenlendi

Denizli'de Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) desteği ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından TEB Sokak Tenisi etkinliği düzenlendi.

Denizli'de Sokak Tenisi Etkinliği Düzenlendi

Dünyaca ünlü raket Caroline Wozniacki’nin servis atışıyla 22 Ekim’de başlayan TEB Sokak Tenisi etkinliği ilden ile yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de tenisin yaygınlaşması ve gençlerin spor ile tanışmasını amaçlayan TEB Sokak Tenisi etkinliği, Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesinin de desteğiyle Denizli Belediyesi önündeki meydana kurulan kortlarda sporseverlerle buluştu.

Delikliçınar Meydanı’nda yapılan TEB Sokak Tenisi’ne Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı (TTF) Osman Tural, Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Tenis Denizli İl Temsilcisi Nilgün Keçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile çok sayıda sporsever katıldı

Vali Abdülkadir Demir Denizli’de tenise yoğun ilginin olduğunu belirterek, "Türkiye’de hiçbir yerde tenis sporu yokken işadamlarımız bu işe gönül veren arkadaşlarımız, Pamukkale Tenis Kulübü’nü kurarak Türkiye’de öncülük etmişler. Her yıl burada değişik aktiviteler yapılıyor. Şu anda Denizli genelinde 34 tane tenis kortu var. Buralarda; üniversite, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve kulübümüzün tenis severlere hizmet verdiğini görüyoruz" dedi.

Vali Demir konuşmasının ardından Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Yardımcısı Cengiz Durmuş ile maç yaptı.
Kaynak: İHA