Cizre'de Okul Birincisine Dizüstü Bilgisayar

Cizre Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nce 90|09 puanla 2013 yılı mezunları arasında okul birincisi seçilen Zeki Keser dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.


Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Cizre Lisesi Müdür Yardımcısı Halil Demir, bölgede gerçekleştirdikleri sanatsal, sportif ve akademik faaliyetlerle öncü bir okul olduklarını belirterek, bu kapsamda faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi.

"Kelimenin tam manasıyla 'ekol' bir okuluz" diyen Demir, şunları kaydetti:

"Bu yaz öğretmenler kurulumuzun aldığı kararla okul birincisine ödül verilmesi ve bu faaliyetin her yıl tekrarlanması uygun gördük. Umuyorum bu faaliyetimizin okul kültürümüze katkısı olacaktır. Sonraki yıllarda da okul iftihar listemize girecek öğrencilerimizi de ödüllendirerek başarılarını pekiştirmeyi planlayoruz. Öğrencimiz Zeki Keser 90|09 puanla 2013 yılı mezunlarımız arasında eski adı ile Cizre Lisesi'nde okul birincisi oldu. Okula yeni başlayan öğrencilerimizin okul birincisi öğrencimizi örnek alarak hedeflerini belirlemesini bekliyoruz."

Daha sonra okul müdürü Servet Gerçek, Zeki Keser'e dizüstü bilgisayar hediye etti. Keser, başarısında emeği bulunan ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaynak: AA