Ak Parti Niğde İl Yönetiminden Akdoğan’a Ziyaret

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Niğde İl Yönetiminden Akdoğan’a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde için önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, Niğde’nin 3 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak, alt yapıdan üst yapıya kadar önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Yeni Ak Parti Niğde İl Yönetiminin hayırlı olmasını dileyen Akdoğan; “Bu hizmet kervanını hep birlikte yürüteceğiz. Hep birlikteyiz. İl Başkanımızla diyalog ve istişare içerisindeyiz. İnşallah bizde Belediye olarak, şahsım Faruk Akdoğan olarak teşkilatımızın hangi alanda ihtiyacı olursa biz her azman karşılamaya hazırız. Sizlere başarılar diliyorum. Hayırlı olsun hepinize Allah utandırmasın. İl Yönetim Kurulu görevi iyi kullanırsak iyi bir görev, kutsal bir görev. Sonuçta iktidar partisinin bir teşkilatı burası. İktidar partisi demek ülkeyi yöneten, yerel yönetimleriyle beraber idare eden bir parti demek. Bu bakımdan hep birlikte önemli bir görevin içerisindeyiz. Dolayısıyla Partimizin Genel Merkezi güzünü teşkilatlardan alıyor. Teşkilatlar da halkın içinde halkın gönlünü alarak onları kazanarak gücünü ayakta tutacak. Yani siyasetin sermayesi insan kazanmak başka bir şey değil. Bu bakımdan teşkilatımızla ne kadar insan kazanırsak ne kadar sempatizan toplarsak, kitlelere ne kadar fazla hitap edersek var olma süresini o kadar uzatır ve etkinliğini de o derece artırır diye düşünüyorum” dedi.

Yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir: “Niğde Belediyesinin bütçesi 13 Milyondan 100 Milyona çıktı ve bu arada hiç satılan arsa yok tam tersine satın alınan yerler var. Yapılan hizmetler var bu konuda başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yerel seçimlerin Ak Parti için zor geçeceğine inanmadığını vurgulayan Özdemir; “Çünkü gerçekten Başkanımız çok güzel hizmetler yaptı. Çarşıda gezdiğimiz zaman ikna edemeyeceğimiz hiç kimse yok. Yapılanları anlattığımız zaman ikna edemeyeceğimiz hiç kimse yok. Oyumuzu artırmak için çalışmalarımızı yapacağız. Üstüne ne kadar daha koyabiliriz diye çalışmalarda bulunacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti İl Başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri de tek tek düşüncelerini dile getirerek, Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi, Sosyal Tesisler, Birahanelerin şehir dışına kaldırılması, Birinci Sınıf Mezbahane ve Hayvan Pazarı gibi bir çok hizmet konusunda teşekkür ederek bu hizmetlerin Niğde’nin çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine de katkı sağladığını ifade ettiler.
Kaynak: İHA