Sosyal Medyada Tartıştığı Arkadaşını Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Muğla’nın Milas ilçesinde arkadaşı tarafından silahla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden belediye çalışanı toprağa verildi.

Cinayet zanlısı ise adliyeye sevk edildi.

Milas merkez Hisarbaşı Mahallesi Türkocağı Caddesinde meydana gelen olayda iki arkadaş arasında sosyal medyada başlayan atışması şahıslardan 2 çocuk babası Ahmet Rüzgarkesen’in yıl içinde evlenerek yeni bir hayat kuran Y.M’ye hakaret etmesinin ardından işyerine gelmesi ile büyümüş, Y.M'de çıkardığı tabancası ile Rüzgarkesen’e 1 el ateş ederek yaralanmasına sebep olmuştu. 36 yaşındaki Rüzgarkesen aldığı darbe ile yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, ilk saatlerde kaçan Y.M’de akşam saatlerinde polise teslim olmuştu.

Bugün ilçede olayın hareketliliği yaşandı. Rüzgarkesen ailesi evinde taziyeleri kabul ederken, yine 36 yaşındaki Y.M., adliyeye getirilerek mahkemeye çıkarıldı.

Ailesinin gözyaşları arasında adliyeey getirilen Y.M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken bu kez Milas Kurşunlu Camisinde Rüzgarkesen’in cenazesi gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Babaya ikinci evlat acısı
Bu arada Rüzgarkesen ailesinin 2 oğlundan biri olan Aykut’u 18 yaşında yaklaşık 14 yıl önce toprağa vermenin üzüntüsünü yaşayan baba Abdullah Rüzgarkesen, bu kezde 36 yaşındaki oğlu Ahmet'i kaybetmenin üzüntüsü ile yıkıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Rüzgarkesen geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğluna ise kardeşi Aykut’un adını vermişti.
Kaynak: İHA