Çukurova Belediye Başkanı Arıkan'a Ziyaret

Adana Koza İş Kadınları Derneği Başkanı Arzu Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ı ziyaret etti.

Arıkan ziyarette yaptığı açıklamada, dünyanın küreselleştiğini ve artık sektörlerin birbiriyle içli dışlı olduğunu belirtti.

İş dünyasında kadınların daha başarılı olduğunun altını çizen Arıkan, şöyle devam etti:

"Dernek olarak üye firmalarınızı ihracata yönlendirin. En uygun ve en ucuza nasıl üretebileceğiniz üzerinde yoğunlaşın. İstihdamı artıracak projeler geliştirebilirsiniz. Bu ülke hepimizin. Türkiye'de sivil toplum kuruluşlarının sayısı az. Dernek çalışmaları tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Arjantin'de halk, sıkıntı çektiği için sokaklara dökülüp dükkanları yağmaladı. Çok şükür bizim örf ve adetlerimizde birbirine yardım etme olduğu için böyle şeyler yaşanmıyor. Toplum olarak yardımsever ve duyarlı bir milletiz"

AKİK Başkanı Göktepe de Arıkan'nın tavsiyelerini dikkate alacaklarını ifade etti.

Hedeflerinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Göktepe, kısa zaman içinde 120 üye sayısına ulaştıklarını, üyelerinin ufkunu açmak, ticari becerilerini geliştirmek için seminerler, yurt içi-dışı iş gezileri, ticaret, yatırım forumları, sektörel toplantılar ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Ziyarete AKİK Başkan Yardımcısı Tuğba Erbaş, Genel Sekreter Zuhal Işık, yönetim kurulu üyeleri Zeliha Çekinmez, Zehiye Karaarslan ve Işın Bozdoğan da katıldı.

Kaynak: AA