Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Yıldız Açıklaması

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve BJK Kongre Üyesi Mehmet Yıldız, dernek olarak her zaman yeniliklerin peşinde koşacaklarını ve yapılacak bütün yeniliklere destek sağlayacaklarını belirtti.


Yıldız, Beşiktaşlılar Derneği'nde yaptığı basın toplantıda, beşiktaş başkanlarının hiçbir zaman Hatay'ı ziyaret etmediğini, 15 -17 Kasım'da Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerini Hatay'da ağırlayacaklarını söyledi.

Derneğin 10'uncu yılı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan organizasyonda Başkan Orman'ı en uzun süre konuk edecek dernek olacaklarını belirten Yıldız, şöyle devam etti:

"15 Kasım Cuma gecesi başlayacak etkinlikler çerçevesinde Cumartesi sabahı yapılacak bölge başkanları toplantısında bir ilk olma özelliğidedir. Cumartesi gecesi Ottoman Palace Otel'de yapılacak 10| yıl balosunda sanatçı Murat Başaran sahne alacak.

Ayrıca, Hatay'da yangınlar sonucu yok olan 2 bin hekter orman yerine, dernek olarak Gülderen mevkisinde bir hatıra ormana yapacağız. Hatıra orman açılışı ve 10'uncu yıl balosuna başta Adalet Bakanımız Sadullah Ergin ve Hatay Valimiz Mehmet Celalettin Lekesiz olmak üzere ilimizin protokol üyeleri de katılacaklardır."

Yıldız, Başkan Orman'ın Hatayspor maçının ilk yarısını izledikten sonra Çocuk Esirgeme Kurumu ziyaret edeceklerini ve çocuklara forma ve şort dağıtacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA