Mhp Pazaryeri İlçe Teşkilatı'ndan 'Birlik ve Beraberlik' Toplantısı

MHP Pazaryeri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından "birlik ve beraberlik" toplantısı düzenlendi.


MHP Pazaryeri İlçe Başkanı Ekrem Dur, Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki toplantıda, kadınların bulunmadığı çalışmalarda başarısız olunduğunu gördüklerini belirterek, kadınların siyasette söz sahibi olmalarının kendilerini bir kat daha onurlandıracağını söyledi.

MHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Birsen Erarslan da 2011 genel seçimlerde kadın kollarının başarısını kanıtladığını ve yerel seçimlerde de kadın kollarının büyük rol oynayacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Pazaryeri'nin kaybettiği değerleri hepimizi derinden üzmektedir. Biz değerlerimizi kaybetmemek için varız. Pazaryeri halkı iktidar nimetlerinden faydalanmak için Belediye Başkanlığını ve il genel meclis üyeliklerini AK Partiden seçti. Ahı Dağı vaadine inanarak oy verdi. İlçemiz iktidar nimetlerinden faydalanmayı bırakın Cumhuriyet devrinde elde ettiklerini de kaybetti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ilçe meydanında Ahı Dağı yolu yapımı için verdikleri sözlerde havada kaldı. Pazaryeri ilçesinde MHP'nin kurulduğunun ilk yıllarında belediye başkanını seçmişti. Biz yeniden yakın zamanda açıklayacağımız belediye başkan adayı ile yine talibiz."

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zekiye Kulaklı ise hedeflerinin yakın zamanda genç Asenaları aktif hale getirmek olduğunu belirterek, "Günümüzde kadınların ne kadar önemli yere sahip olduğunu biliyoruz. Bunun için burada toplandık. Bu mücadeleye ilk adımı biz attık devam ettirecek olanlarda genç asenalarımızdır" dedi.

Kaynak: AA