Karaköprü Belediyesi Mesire Alanı Vatandaşlardan Yoğun İlgi Görüyor

Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan mesire alanı yoğun ilgi görüyor.

Karaköprü Belediyesi Mesire Alanı Vatandaşlardan Yoğun İlgi Görüyor

Karaköprü’de birçok kıymetli alanları yeşil alana çevirerek değerlendiren Karaköprü Belediyesi, yaptığı bu örnek çalışmalar sayesinde vatandaşların takdirini almaya devam ediyor. Bu kıymetli yerlerden biri olan şimdiki mesire alanı değerlendirilerek çevre düzenlemesi, ağaç dikimi, çimlendirme, aydınlatma, lavabo ve kamelyalar yapılarak vatandaşların kullanımına sunulmak üzere Karaköprü ilçesine yemyeşil bir alan olan mesire alanı kazandırıldı.

Hafta sonu güneşli günleri fırsat bulan vatandaşlar ailece gelerek rahatlıkla mesire alanında piknik yapma şansını buluyorlar. Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan mesire alanından çok memnun olduğunu dile getiren bir vatandaş, “Böylesine temiz, yemyeşil, içerisinde kamelyası, mangalı ve lavabosu olan her şeyi düşünülmüş bir alanı vatandaşlara sunan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Bizler kadın olarak buraya rahat bir şekilde geliyoruz. Çok güvenli bir yer bu güzelliği yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

İKİNCİ ETAP MESİRE ALANI BİTME AŞAMASINDA
Karaköprü Belediyesi, daha önce 1. etabını bitirdiği ve vatandaşların hizmetine sunduğu mesire alanının 2. etabını hizmete sunuyor. Karaköprü Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına süratli bir şekilde başlanan toplam 170 bin metrekarelik alana sahip olan 2. etap mesire alanı bitme aşamasına gelindiği bildirildi.

Kaynak: İHA