Beşiktaş 110. Yıl Coşkusunu Aydın’a Taşıdı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. Yıl balosuna katıldı.

Beşiktaş 110. Yıl Coşkusunu Aydın’a Taşıdı

Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. yıl balosu renkli görüntülere sahne oldu. Baloya Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra danışmanı Barbaros Yarkın, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çine Belediye Başkanı Salih Emin Dinçer, AYTO Meclis Başkanı Sefa Yüksel, Ege Bölgesi Beşiktaşlılar Derneği başkan ve yöneticileriyle, Beşiktaş taraftarları katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, Beşiktaş’ın kuruluşunun 110. yılını Aydın’da kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Fikret Orman başkanımız, Beşiktaşlılığın bir timsalidir. Son derece mütevazi, son derece bir halk adamı. Beşiktaş’ı Beşiktaşlılığı, Beşiktaş ruhunu en iyi temsil eden kişilerden bir tanesi. Bu gece bizi bir araya getiren 110. yıl balosunun düzenlenmesinde başta Başkanımız Fikret Orman olmak üzere, kulübümüzden bir çok yöneticimizin desteği oldu. Hepsine katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

FİKRET ORMAN, EFE FESİ GİYDİ
Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Pehlivan, konuşmasının ardından kürsüye davet ettiği Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a günün anısına plaket ve Efe fesi hediye etti. Efe fesini başına geçiren Orman, fesiyle gazetecilere poz verdi.

Aydın’a ikinci kez geldiğini anımsatan Başkan Orman, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan’a Aydın’da Ege illerinin katılımıyla bir balo yapılmasının sözünü verdiğini belirtti

Orman, bu vesileyle Ege Bölgesi Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Derneğimiz burada çok güzel işler yapacak. Biz onların her zaman yanında olacağız. Hep beraber burada çok güzel işler yapacağız. Aydın’da bir tane de okul yapacağız. Aydın’ı çok beğendim. İnşallah Beşiktaş burada daha fazla taraftar bulacak. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

'Aydın Efeleri'nin yöresel halk oyunları gösterileriyle devam eden 110. yıl balosunda hep bir ağızdan söylenen Beşiktaş marşı coşkuyu artırdı. Ellerindeki Beşiktaş bayraklarıyla marşlara eşlik eden davetliler, renkli görüntüler oluşturdu.
Kaynak: İHA