Ödemiş'te Baz İstasyonuna Karşı Toplanan İmzalar Kaymakamlıkta

Ödemiş’in Mimar Sinan Mahallesi Manyası Caddesi üzerindeki bir binanın çatısına kurulan baz istasyonunun sökülmesi için toplanan imzalar mahalle muhtarı Bilal Pulsoy tarafından Ödemiş Kaymakamlığı’na teslim edildi.

Ödemiş'te Baz İstasyonuna Karşı Toplanan İmzalar Kaymakamlıkta
Kısa süre içerisinde toplanan yaklaşık 350 imza ile baz istasyonunun sökülmesini isteyen mahalle sakinleri, bundan sonraki süreçte yetkililerin gerekli girişimleri yapacağına inandıklarını vurguladılar.

“ÇOCUK PARKININ YANINDA”
Baz istasyonunun çocuk parkının hemen yanı başında kurulduğunu belirten mahalle muhtarı Bilal Pulsoy, “Mahalle sakinlerimizin tepkiyle karşıladığı baz istasyonunun kurulumu tamamlandı. Ne olursa olsun böyle bir tesisi biz mahallemizde istemiyoruz. Sökülmesi için gerekli her şeyi yapacağız. Öncelikle başlattığımız imza kampanyamızla birlikte dilekçemizi Yazı İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla Kaymakamlığa sunduk. Bundan sonra yetkililerimizin alacağı kararı bekleyeceğiz. Çocuk parkının hemen yanında böyle bir tesis olamaz. Zaten başka mahalleden söküp buraya kurulduğunu öğrendik. Böyle bir şeyi kabullenemeyiz. Bunun gibi tesislerin nüfusun az olduğu şehir dışı yerlere kurulması gerekiyor” dedi.

“GEREKEN YAPILANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM”
Yaklaşık 350 kişinin imza kampanyasına katıldığını aktaran Pulsoy, “Gereken yapılana kadar mücadelemiz sürecek. Sadece bizim mahallelilerimiz değil çevremizdeki mahallelerin sakinleri de şehrin ortasındaki bu baz istasyonunu istemiyor. Herkesin zaten baz istasyonlarına karşı çekinceleri var. Kimse bu tehlikeyi yanı başında istemiyor. Hukuki çerçevede kampanya ve eylemlerle bu soruna dikkat çekeceğiz. Yetkililerimizden halkımızın bu haklı talebine kulak vermelerini bekliyoruz. Gerekenin yapılarak bu tesisin buradan söküleceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA