İş Gücü Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Mal Alımı ve Yapım İşi İhalesi Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı 2012-2013 yılı Sosyo- Ekonomik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile iş gücü kapasitesinin geliştirilmesi için mal alımı ve yapım işi ihalesi yapıldı.

İş Gücü Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Mal Alımı ve Yapım İşi İhalesi Yapıldı
Malkara Sanayi ve Ticaret Odasında yapılan ihale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Hüsniye Hanım Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mahmut Uysal, Trakya Kalkınma Ajansı Yetkilileri Melih Ergen, Merve Kambur, Proje röportörü Cumhur Dinçer, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan Beşer’in huzurunda yapıldı.

Gerçekleşen ihalede, 1 Dizüstü bilgisayar, bilgisayar donanım malzemeleri, ekipmanlar, dedektör alarm ve bilgisayar masası alım ihalesi, en düşük fiyatı veren Hyraa Bilgisayar firmasına kaldı. İkinci olarak ise kaynak simülatörü alımı ihalesi en düşük fiyatı veren İdris Şahin Metal LTD. Şirketine kaldı. Üçüncü olarak Eğitim Setleri alımı ihalesi ise en düşük fiyatı veren Ankara firması olan Yıldırım Elektronik LTD. Şirketine kaldı.
Kaynak: İHA