Şanlıurfa Emniyetinden 477 Aileye 'Bir Parça İyilik”

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak yürütülen ‘Bir Parça İyilik’ Projesinin dördüncüsü bu bayram da gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Emniyetinden 477 Aileye 'Bir Parça İyilik”

Kurban Bayramının 1. ve 2. gününde gerçekleştirilen Bir Parça İyilik Projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü personelinden bağışlanan kurban etleri yine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Şanlıurfa Emniyeti, ihtiyaç sahibi ailelerin isim listelerini ve adreslerini günler öncesinden belirledi. Bayram günü karşılarında Şanlıurfa polisini gören aileler, şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadılar. Böylesi bir günde Şanlıurfa polisi tarafından hatırlanmaktan ve ziyaret edilmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden aileler, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu başta olmak üzere tüm emniyet personeline teşekkür ettiler

Proje kapsamında emniyet personeli arasında toplanan kurban payları Şanlıurfa Polisi tarafından, adreslerinde tek tek ziyaret edilmek suretiyle tam 477 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.
Kaynak: İHA