Vodafone 'Bayram Fırsatları Kampanyası' Başladı

Vodafone Türkiye, Bayram Fırsatları Kampanyasıyla akıllı cihaz, tablet ve Vodem edinmeyi bir çok farklı hediye seçeneği ile cazip hale getiriyor.


Vodafone açıklamasına göre, kampanya kapsamındaki Süper İnternetli tablet, Wi-Fi Vodem ve akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri'nden alan Vodafone aboneleri hem avantajlı fiyatlarla cihaz sahibi olacak hem de anında hediyelerine kavuşacak.

11 Ekim'den itibaren Vodafone Cep Merkezleri'ne gelen Vodafone aboneleri, kampanya kapsamındaki son teknoloji Süper İnternetli tabletleri, Wi-Fi Vodem'leri ve akıllı telefonları kontratlı olarak aldıklarında yanında anında sürpriz hediyeler de alacak.

Kampanya içinde öne çıkan Casper VIA 10" tablet alanlara tablet kılıfı anında hediye edilecek. Samsung Galaxy Note 10|1" tablet alan Vodafone'lular anında AudioDock ses sistemini yanında hediyesi olarak alacak. Samsung Galaxy Note 8.0" tablet, Huawei MediaPad 7" tablet ve Wi-Fi Vodem alan abonelerse Vodafone Cep Merkezleri'nde geçerli 50 lira hediye çekini anında kazanacak.

Akıllı telefonlarda ise Nokia Lumia 925 alanlar anında yine Vodafone Cep Merkezleri'nde geçerli 50 TL hediye çeki kazanırken, Nokia Lumia 525 alanlar orjinal Coloud kulaklığa sahip olacak. Kampanya kapsamındaki tabletleri içinde internetiyle birlikte alacak Vodafone'lular, 12 ve 24 aylık avantajlı taksitlerle tablet sahibi olacak.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Vodafone Türkiye olarak, abonelerinin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedeflediklerini ifade etti.

Eylül ayından beri Vodafone Cep Merkezleri'nde her cihaza uygun "Süper İnternetli tablet portföyünü uygun fiyatlarla abonelerine sunmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

"Kurban bayramında da süper internetli tablet kampanyamız yeni avantajlar sunuyor. Vodafone Bayram Fırsatları Kampanya ile 11 Ekim tarihinden itibaren Vodafone Cep Merkezleri'nde Süper İnternetli tablet, Wi-Fi, Vodem ve akıllı telefonları sürpriz hediyelerle abonelerimize sunuyoruz.

Tablet almak için Vodafone'u tercih eden abonelerimiz, bir yıl içinde sürekli yatırımlarla iki katına çıkardığımız Vodafone 3G Süper İnternet'i kolayca ve özgürce kullanabilecekler. Bu vesile ile tüm abonelerimizi cihazlarımızı yakından incelemek için Vodafone Cep Merkezleri'ne davet ediyoruz."

Kaynak: AA