Mahalle Başkanlığından Belediye Başkan Aday Adaylığına

AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından ilçe teşkilatlarındaki hareketlilik devam ediyor.

Daha önce Gaziemir Belediye Başkanlığı için AK Partili Selahattin Daver’in aday adaylığını duyurmasının ardından, bu kez AK Parti Gaziemir Beyaz Evler Mahalle Başkanı Hüsnü Demir de aynı görev için dosyasını İlçe Başkanı Sabır Telingün’e sundu. Demir, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı olmak için yarışan parti içindeki isimler arasına katılacak.
Adaylığını değerlendiren Demir, “AK Parti içerisinde siyaset yapmaktan gurur duyuyorum. Bugüne kadar destekleri ve motivasyonundan dolayı İlçe Başkanımız Sabır Telingün’e teşekkür ediyorum. Adaylık sürecinde partim ne görev verirse yapmaya hazırım. Diğer tüm aday arkadaşlarıma da başarılar dilerim” dedi.

Demir’e başarılar dileyen AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün ise, “AK Parti teşkilatlarında uzun yıllardır görev alan değerli Hüsnü Demir’e aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar teşkilat içerisinde ve mahallesindeki çalışmalarıyla, motivasyonuyla soyadı gibi sağlam, yıkılmaz bir arkadaşımız. Kendisinin partimize güç katacağına inancım sonsuz” dedi.

Kaynak: İHA