Bayraklı'da Ali Aslan ve Ekibi Sokakları Aşındırıyor

AK Parti Bayraklı Teşkilatı İlçe Başkanı Ali Aslan önderliğinde Bayraklı sokaklarını aşındırmaya devam ediyor.

Bayraklı'da Ali Aslan ve Ekibi Sokakları Aşındırıyor
Bayraklı’ da bulunan 23 Mahallenin tamamını kapsayan ziyaret programında teşkilatın son durağı Gümüşpala Mahallesi oldu.
Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle başkanı ve yönetimi ile birlikte tam kadro esnaf ziyaretine katılan AK Parti Bayraklı Teşkilatı Gümüşpala mahallesinde tüm esnafları tek tek ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafların sorunları dinleyen AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan esnaflara sorunların çözümü ile ilgili sözler verdi. Gümüşpala Mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan AK Parti Bayraklı Teşkilatı yaklaşık 5 saat süren programda birçok vatandaşla sohbet edip dertlerini dinleme fırsatı buldu. Programla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Bayraklı’ da vatandaşların sorunlarla boğuştuğunu ifade ederek, "Bayraklı'da vatandaşlarımız artık sorunlarına çözüm bulunmasını istiyor. Mevcut Belediye Başkanı halktan kopuk bir siyaset anlayışı izleyerek vatandaşın sorunlarının dahi ne olduğunu bilmiyor." diye konuştu.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ
Ziyaret programı ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirterek Bayraklı’ da vatandaşların yıllarca sorunlarla boğuşmakta olduğunu ve sorunlarının çözümü ile ilgili bir muhatap bulamadıklarını ifade etti.

Ziyaret edilen mahallelerde yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi bir çok vatandaşla karşılaştıklarını ifade eden Aslan, "Bayraklı kaderine terkedilmiş,vatandaşların sorunlarla yaşamak zorunda bırakıldığı bir ilçe. Bayraklı’ nın
sorunları bugünün sorunları değil yıllardır süregelmiş ve çözüm üretilmemiş sorunlar. Vatandaşlar artık gerçeği görüyor. Bayraklı’ da çözümün adresi AK Parti Belediyeciliğidir." dedi.

BAYRAKLI’ DA SOSYAL TESİS YOK
Bayraklı’ da ziyaret edilen mahallelerde sorunları tek tek dinlediğini ifade eden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan her mahallede benzer sorunlara rastlanıldığını belirtti.

Bayraklı’ da kadınlara, gençlere, yaşlılara ve engellilere yönelik sosyal tesis alanın bulunmadığını ifade eden Aslan mevcut yerel yönetimlere yüklendi. Aslan Bayraklı’ da vatandaşa yönelik hiçbir hizmet bulunmadığını vurgulayarak, "Bayraklı iyi bir hizmet kalitesi ile İzmir’in en prestijli ilçesi olabilir. Bayraklı coğrafi konum itibari ile İzmir’in potansiyeli en yüksek ilçesi durumunda. Ancak şimdiye kadar vizyonsuz yönetim ile Bayraklı İzmir’deki diğer tüm ilçelerin gerisinde kaldı. AK Parti Bayraklı’da vizyon sahibi yönetimi ile çok şey başaracak. Bayraklı’ya hükümet tarafından yapılan Şehir Hastanesi bunun sadece
bir örneği" diye konuştu.

Kaynak: İHA