Yanal: Kazanmak Zorundaydık ve Kazandık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Orduspor karşısında alınan 3 puanın önemli ve sevindirici olduğunu söyledi.

Yanal, "Oyuncularımızın Son dakikaya kadar oynadığı oyundan dolayı kutluyorum. Kazanmak zorundaydık ve sadece kazandık." dedi.

Spor Toto Süper Ligi 19. Haftasının Son maçında Eskişehirspor kendi saha ve seyircisi önünde Ordupsor’u 1-0 mağlup etti. Eskişehirspor’a galibiyeti getiren golü 87. dakikada penaltıdan Necati kaydetti.

Bu maçın ardından Eskişehirspor puanını 28'e yükseltirken, Orduspor 21 puanda kaldı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ordu gibi iyi bir takıma karşı oynadıklarını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Oyunda zaman zaman sertliklerin yaşandığını belirten Yanal, "Bugünde Ordu'nun çok daha sert savunma yapacağını biliyorduk. Futbol böyle bir oyun. Atamadığınız zaman daha da geriliyorsunuz. Ender maçlardan birisi. Ofansif yönden iyiydik. Bugün bu hücumu yapabilecek alan, pozisyon yaratan oyuncularımız vardı." dedi.

Oyun çeşitliliğini arttırarak genç oyuncuları kadroya katacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Oyuncularımızın Son dakikaya kadar oynadığı oyundan dolayı kutluyorum. Kazanmak zorundaydık ve sadece kazandık." ifadelerini kullandı.

CUPER: OFANSİF YÖNÜMÜZÜ KULLANAMADIK

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de, maçın zorlu geçtiğini ve takımın elinden geleni sahaya yansıttığını söyledi.

Cuper şöyle devam etti: " Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı. Bu yüzden ofansif yönümüz iyi olamadı. Takım çok çalıştı çok koştu. Bir Sonraki maçı düşünüp o maça odalanmak istiyoruz."