Torba Mahallesindeki Bir Villada Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi

Bodrum'da bir villada çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

AA Muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Torba mahallesi Beste sokakta, Nural Altuğlu'ya ait lüks villada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları gören ev sakinleri bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan da durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yanan villaya girerek yangına müdahale etti ve ev sakinlerini dışarıya çıkardı. Yaklaşık yarım saatte söndürülen villanın bir bölümünde maddi hasar oluşurken, ev sakinlerinin de dumandan etkilendikleri belirtildi.

Yangın sırasında evde bulunan Gülten Altuğlu, dumandan etkilendiklerini belirterek, ''Yanan odaya çıktık ve pencereleri açtık. Çok yoğun duman vardı. Yangının elektrik kontağından çıktığını sanıyoruz. Bizi Allah korudu'' diye konuştu.

Yangında evde bulunmayan ev sahibi Nural Altuğlu ise yakınlarının haber vermesi üzerine eve geldi. Altuğlu, dumanları ve itfaiye ekiplerini evin bahçesinde görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Yangın sırasında evde olmadığını belirten Altuğlu, ''Evde bulunan babam aradı. Ev yanıyor değince ben de evde çocuklara bir şey oldu sandım çok korktum ve hemen eve koştum. Nasıl olduğunu bilmiyorum çok korktuk'' diye konuştu.

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri villada, yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma yaptı.

Muhabir: Ali Ballı / Okan Özer

Yayıncı: Şermin Coşkun
Kaynak: AA