Kardemir Karabükspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden Uğur katılmazken, Gökhan ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında oynayan Lua Lua ile Mabiala da antrenmanda yer almadı.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, cuma günü Beşiktaş deplasmanına gideceklerini, daha önce diğer 3 büyük takımı yendikleri için bu maçın sonucunun herkes tarafından merakla beklendiğini söyledi.

Beşiktaş maçının zor olacağını vurgulayan Bakkal, ''Bir tane eksik kalan maçımız vardı onu tamamlamak istiyoruz. Üst sıralara hedef belirleme adına Beşiktaş karşısında galibiyet almak istiyoruz. Yukarıyla aramızda çok az bir puan farkı var. Şimdi Beşiktaş maçına gidiyoruz. Herkes haftalar öncesinden bu maçı merak eder bir haldeydi. Şimdi öyle bir maça çıkacağız. İnşallah bizden beklenen pozitif futbolu bu maçta sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Kasımpaşa karşısındaki takımdan daha iyi bir takımın sahada olacağını düşünüyorum. Öyle olması gerekiyor. Çünkü bizim oyunumuz o değildi. İnşallah gerçek oyunumuzu oynarız. Beşiktaş'ın kadrosu çok geniş. Taraftarlarının önünde coşkulu oynayacaklardır. Onların da biz gibi önemli eksik oyuncuları var. Onlara bakmadan onlar tammış gibi sahaya çıkacağız. İyi bir maç olacak'' diye konuştu.

Bir gazetecinin Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımlarındaki görevlerinden istifa ettiklerini hatırlatması üzerine Bakkal, şöyle konuştu:

''Keşke olmasaydı. Onların 3,5 senede yaptıkları ortada. 27 ve 24 puanları varken bırakılıyor. Bazı şeylerin bu kadar ucuz olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama maalesef bunları yaşıyoruz. Bundan sonrada ülkemizde yaşayacağız.''

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA