Bartın'da Kavga Eden Arkadaşlarını Ayırmak İsteyen Üniversite Öğrencisini, Bıçaklayarak Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Tutuklandı

Bartın'da kavga eden arkadaşlarını ayırmak isteyen üniversite öğrencisini, bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı.

Bir süre aynı evde oturan ve kira ödemesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Burak Sabri Fırat ile kavga ettiği sırada kavgayı ayıran Tuncay Balcı'yı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Nurullah Durgun , emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Durgun, tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

-Olay-

İddiaya göre, Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Nurullah Durgun ile arkadaşı Burak Sabri Fırat bir süre oturdukları evin kirası nedeniyle tartışmaya başlamıştı.

Karaköy mahallesindeki Meslek Yüksekokulu'nun önündeki tartışma sırasında Durgun, Fırat'ın evinde misafir olan ve kavgayı ayırmak isteyen Bartın Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tuncay Balcı'yı bıçaklayarak öldürmüştü.

Olayın ardından evine giden Durgun 155'i arayarak darp edildiğini ve Balcı'yı kendisinin bıçakladığını söylemiş ve gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA