Ankara Kalkınma Ajansı'ndan 'siteler'in Markalaşmasına Destek

Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ve Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından hazırlanan "Ankara Sanal Mobilya Fuarı Uygulamasının Projelendirilmesi Süreç Danışmanlığı" Projesi sözleşmesi imzalandı.

Ankara Siteler mobilyasının tanıtımı ve markalaşmasına yönelik proje Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı ile Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı tarafından imzalandı. Taklacı, "Proje ile Siteler’de markalaşma, sanal organizasyonlar ve yönetim süreçleri konularında destek alınacaktır. Bu proje Sitelerin daha çok gelişmesine katkı sağlayacaktır." dedi.

Alacakları bu proje eğitimi sonrasında Ankara Sanal Mobilya Fuarı uygulamasının projelendirileceğini de ifade eden Taklacı, proje sonunda Sitelerde hammadde tedariği, dağıtım ve montaj gibi süreçlerde ortak hareket edebilen ticari işbirliklerinin doğması gibi sonuçlar da beklediklerini dile getirdi. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Balcı ise Ankara'nın en önemli markalarından olan Sitelere Ajans olarak destek vermekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Balcı, projenin ülkenin birçok yerinde tanınan "Siteler Mobilyası" markasına olumlu katkıları olacağından emin olduklarını söyledi.