Çiftlikköy'de 3 Yeni Otobüs Törenle Hizmete Girdi

Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nin satın aldığı 3 yeni halk otobüsü, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Belediye Başkanı Metin Dağ, 540 bin liraya satın alınan 3 otobüsle halka daha kaliteli ulaşım hizmeti sunacaklarını söyledi.

Araçların satın alınmasında 100 bin lira KDV muafiyeti uygulandığını ve belediyeye ciddi bir tasarruf kazandırdıklarını dile getiren Dağ, şunları kaydetti:

''Geçmişte kullandığımız araçlar artık ilçemize yetmiyordu. Bu nedenle 3 otobüs satın aldık. Halkın ödediği vergileri yine halka hizmet olarak geri veriyoruz. 2 otobüs şehir içi ulaşımında halkımıza ucuz, kaliteli taşımacılık hizmeti verecek. Bir diğer otobüsümüz ise şehirler arası organizasyonlarımızda kullanılacak. Otobüslerin satın alınmasında emeği geçen belediye meclis üyesi, belediye personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.''

Ulaşım güzergahlarıyla ilgili yeni bir çalışma yaptıklarını da belirten Dağ, ''Yakın zamanda yeni güzergahlarımızın duyurusunu da yapacağız. Böylece halkımız rahatlıkla şehir içi ulaşımını sağlayabilecek'' diye konuştu.

Belediye binası bahçesinde düzenlenen anahtar teslim törenine, belediye meclis üyeleri, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Erhan Erdoğan/Volkan Bayraktar

Yayıncı: Zafer Akpınar
Kaynak: AA