Başsavcı Semerciden Başkan Öztekin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Hizmet Binası ile Kültür ve Kongre merkezini gezen Semerci, “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Hizmetlerinin hepsi çok güzel” dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’le çok eskilere dayanan bir dostlukları olduğunu dile getiren Esat Semerci, “Bekir Başkan göreve geldiğinde kendisini eski hizmet binasında ziyaret etmiştim. İlçeye yakışmayan hizmet binasında neler yapacağını anlatmıştı bana. Bugün aradan geçen yıllara baktığımda bir bir yerine getirdiğini gördüm. Asfalt sıkıntısı bulunan bakımsız bir ilçeyi ne hale getirdiğini hep birlikte görüyoruz. Oğuzeli Belediyesi Hizmet binasını Bekir beyle gezdik. Gezerken ise gurur duydum. Bizim vatandaşlarımız her hizmetin en iyisine layık. En az 30 yıl idare edecek şekilde tasarlanmış ve şık bir görünüme sahip olan bu ilçe binasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başkanımız çok çalışkan devamlı üretmeyi seven halkını seven hizmeti seven birisi. İnşallah kendisini daha güzel yerlerde görmeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Öztekin ise, “Başsavcımızın bizleri ziyareti çok memnun etti. Gaziantep’e geldiğin günden bugüne çalışmalarıyla insanlarla olan diyaloglarıyla çok başarılı işlere imza atmıştır. Bu gün bizi ve yeni belediye hizmet binasını ziyaret ettiler. Teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı sayın Başsavcımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA