Manisaspor Teknik Direktörü Erginer Açıklaması

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, ''Galip geldiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk yarısını lider tamamladıklarını, ikinci yarıya da iyi başlamak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın zorlu geçtiğini ifade eden Erginer, ''Galip geldiğimiz için mutluyuz. Takıma 90 dakika destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Aldığımız galibiyeti de seyircimize armağan ediyoruz'' diye konuştu.

Gelecek hafta deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erginer, uzun bir maraton olan ligde aynı şekilde devam etmek istediklerini kaydetti.

Gazetecilerin, hakemlerin idaresi hakkındaki sorusu üzerine Erginer, hakemler hakkında konuşmayı sevmediğini belirterek, ''Bence hakem iyi maç yönetti'' dedi.

Manisasporlu futbolcu Hüseyin Tok ise ilk maçların sıkıntılı geçeceğini bildiklerini, 3 puan hedefine ulaşmaktan mutluluk duyduğunu anlattı.

Bekir Yılmaz da lige kaldıkları yerden devam ettiklerini, zemini kötü sahada iyi mücadele sergilediklerini söyledi.

-Karşıyaka Cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise karşılaşmanın kötü yönetildiğini savundu.

Manisaspor'un istikrarlı kadrosu olduğunu vurgulayan Arslan, ''Lider takımla oynadık. Maçın kolay olmayacağını bilerek sahaya çıktık. Bu lig mücadelesini Manisaspor kazandı'' dedi.

Karşıyaka'nın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini bildiren Arslan, şöyle konuştu:

''Türk futbolunun yakasını bıraksınlar. Bunu sadece hakemlere söylemiyorum, bunun içinde siyasiler de var. Yöresine göre, ligde haksız rekabetler oluşturuluyor. 'Hakemler ile ilgili ne kadar konuşursan o kadar canın yanar' dendi. Daha ne diyeyim- Herkesle savaşacağız, baltayla değil, bileğimizle. Birilerine, herkese ve Her Şeye Rağmen yıkılmadık, yıkılmayacağız. 101 yıllık bir takımız. Sıkıntılı dönemdeyiz, düştüğümüz yerden kalkacağız. Kendi enerjimizi kendimiz üreteceğiz, gemiyi sağ salim limana ulaştıracağız. Manisaspor'u tebrik ediyorum'' dedi.

Karşıyakalı futbolcu Battal Demirbilek, gelecek haftalardaki karşılaşmalara konsantre olacaklarını, Emircan Avcı ise sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söylediler.

Muhabir: Turgay Duyar / Zeynep Hoşgörür / Musa Samur

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA