Başarı Koleji İkinci Geleneksel Tenis Turnuvası'nın Şampiyonu Kaya Oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Başarı Koleji tarafından ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Veliler Arası Tenis Turnuvası’nda bu yıl da finalde Sedat Göne’yi mağlup eden Aykut Kaya, şampiyon oldu.

Başarı Koleji İkinci Geleneksel Tenis Turnuvası'nın Şampiyonu Kaya Oldu
Royal Dragon Otel kortlarında gerçekleştirilen turnuvada İbrahim Ünal ise üçüncülüğü elde etti. Toplam 16 velinin katılımıyla iki ay önce başlayan '2. Geleneksel Başarı Koleji Veliler Arası Tenis Turnuvası', oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Royal Dragon Otel tenis kortlarında yapılan maç sonunda, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Sedat Göne ile karşılaşan Aykut Kaya rakibini 6-2, 6-1 ve 6-3’lük setlerle 3-0 mağlup ederek ikinci kez şampiyon oldu. Sedat Göne turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, İbrahim Ünal ise üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren velilerini kutlayan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci, ilçede tenis sporunun gelişmesi için yaptığı çalışmalar nedeniyle Royal Dragon Otel ve Ayhan Taş’a teşekkür etti.

İkinci kez düzenlenen turnuvada şampiyon olan Aykut Kaya ise, “Turnuva güzel maçlara sahne oldu. Başta Ayhan Taş ve Okul Müdürü Akif İnci olmak üzere turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA