Ak Parti Bursa Milletvekili Şerbetçioğlu Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, ''Türkiye hedefleri olan bir ülke, hiçbir güç ve tezgah önümüzü kesemez'' dedi.

Şerbetçioğlu, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Göktürk 2 uydusu fırlatma töreninde ODTÜ'de yaşanan olaylarla ilgili, ''Yaşananlar, ülkemizin geldiği bu başarılı çizginin geriye götürülmesini isteyenler ile kaostan beslenen güçlerin amaçladığı bir tablodur. Buna fırsat vermeyeceğiz'' dedi.

Türkiye'nin istikrarından ve dünya devleti olmasından rahatsızlık duyanların komplo peşinde koştuklarını öne süren Şerbetçioğlu, şöyle konuştu:

''Türkiye tüm dünyanın takdir ettiği bir lidere sahip. Biz demokratik çizgide bu ülkenin istikrarına katkı koyarak ülkemizi her açıdan daha ileriye götürmek zorundayız. Sorunları çözecek iradeye sahibiz. 2023 hedefimize ulaştığımızda kazanan sadece Türkiye olmayacaktır. Bölgemiz ve Alem-i İslam da kazanacaktır. Türkiye hedefleri olan bir ülke, hiçbir güç ve tezgah önümüzü kesemez.''

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülke olduğunu belirterek, ''Bu istikrar devam ettikçe ekonomideki kalkınmışlık en kısa sürede vatandaşımıza yansıyacaktır. İşçimiz, memurumuz ve emeklimize iş ve aş olarak dönecektir'' diye konuştu.

Muhabir: Ali Kahrıman / Mehmet Bayer

Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA