Siirt'in Aydınlar İlçesinde Kaymakamlık Binasında Nöbet Tuttuğu Sırada Çıktığı Çatıdan Düşerek Şehit Olan Polis Memuru Ömer Yazıcı'nın Cenazesi, Memleketi Uşak'ta Defnedildi

Siirt'in Aydınlar ilçesinde kaymakamlık binasında nöbet tuttuğu sırada çıktığı çatıdan düşerek şehit olan polis memuru Ömer Yazıcı'nın cenazesi, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde toprağa verildi.

Şehit polis memuru Ömer Yazıcı için Banaz ilçesi Dilek Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile emniyet mensupları katıldı.

Cenaze namazı öncesi şehit polis memurunun hamile eşi Gülşah Yazıcı, 1,5 yaşındaki oğulları Eymen Efe ile birlikte eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, cenaze töreninde şehit polis memurunun babası emekli polis Tahsin Yazıcı ve yakınlarına taziyelerini sundu.

Ömer Yazıcı'nın cenazesi, Uşak Müftüsü Fuat Altundaş'ın kıldırdığı namazın ardından Banaz Belediye Mezarlığı'na defnedildi.

Muhabir: Soner Kılınç / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA