Ruslar Yeni Yılı Sevinçle Karşıladı

Rusya'nın başkenti Moskova'da vatandaşlar Kızıl Meydan'da bir araya gelerek yeni yılı karşıladı.

Ruslar yeni yılda " arkadaşlık , sevgi ve çocuk " diledi . Görkemli havai fişek gösterileriyle coşan vatandaşlar sevinç gösterilerini saklamadı . Kızıl Meydan ve Vasiliy Kilisesi önüne akın edenler dans etti , şarkılar söyledi ve birbirlerini kutladı . Cihan Haber Ajansı ' na konuşan Ruslar yeni yılda gerçek arkadaşlık , sevgi , başarı , çocuk gibi değerlerin beklentisinde olduklarını ifade etti .

Nikita arkadaşı Stas ile birlikte yeni yılı karşılamak için Voronij şehrinden Moskova ' ya geldiğini anlattı . Nikita " Tüm insanlara ulaşmak istedikleri ufuklara ulaşmalarını diliyorum . Başarı diliyorum . " derken , Stas tüm dileklerin yeni yılda gerçekleşmesini istedi . Olga yeni yılda sağlık dilediğini , etrafında bulunan yakınların ve arkadaşları için özellikle sağlık ve mutluluk dilediğini belirtti .

Kırmızı şapkalar giyerek Kızıl Meydan ' da eğlenen bir grup genç de kameraya karşı sevinçleriyle paylaştı . Yeni yılda daha çok samimi arkadaşlık dileyen gençler , paranın kendileri için çok önemli olmadığını gerçek dostluğun zamanımızda daha değerli olduğunu kaydetti .

Eşi Anya ile kutlamalara katılan Timur yeni evlediklerini belirterek , tüm insanlığın barış , mutluluk ve sevinç içinde bulunmasını istediklerini söyledi .

Timur , " Özellikle sevgi diliyorum , ve çocuk . Çünkü çocuklar bizim hem geleceğimiz hem mutluluğumuz . " dedi .

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise geleneksel yılbaşı kutlamasında tüm Rusya halkına 2013 yılında başarılar diledi . Şahsi planların Rusya ' dan ayrılmaz olduğunu belirten Putin , “Biz Rusya halkı olarak ancak birlikte ileriye doğru adımlar atarak tüm zorlukları ve sınavları başarabiliriz ve güçlü , refah düzeyi yüksek ve özgür bir toplum kurabiliriz . " şeklinde konuştu .