AK Parti Simav İlçe Başkanı Yağcı'nın Açıklaması

AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, Devlet Personel Başkanlığı'na eşi Simavlı olan Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun getirilmesinden mutluluk duyduklarını bildirdi.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Kumbuzoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayıyla Devlet PerSonel Başkanlığı'na atandığını belirtti.

Kumbuzoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Yağcı, şunları kaydetti:

''Bu dönemde Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile başlayan bu önemli atamalar ilçemize ayrı bir moral kaynağı olmaktadır. Her iki bürokratımızın önceki dönemlerde Simav adına göstermiş olduğu gayretler, Simavlılar'ın geleceğe daha bir umutla bakmalarına katkı sağlamaktadır. Bizim gibi siyasetçilerin ilimiz ve ilçemize yaptığı hizmetlerin desteklenmesinde eksikliğini hissettiğimiz bürokrat ayağının bu Son atamalarla tamamlandığını düşünmekteyiz. Meclis Genel Sekreterliği döneminde eniştemiz olarak Simav'ın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Kumbuzoğlu'nun yeni görevinde Simav'a pozitif bir ayrımcılık yapacağına yürekten inanmaktayız. Onun yeni görevinin başta ülkemiz olmak üzere ilimiz ve ilçemize güzel Sonuçlar getirmesini temenni eder, görevinde üstün başarılar dileriz.''

Muhabir: Zekeriya Türkel

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA