Şehit Göksel Yaman Parkı Tepeden Tırnağa Yenilendi

Konak Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü Boğaziçi Caddesi ile Trakya Caddesi arasında yer alan Şehit Göksel Yaman Parkı’nı tepeden tırnağa yeniliyor.

Şehit Göksel Yaman Parkı Tepeden Tırnağa Yenilendi
Belediyenin şantiye olanakları ile yürütülen çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Parkta deforme olan kaldırım taşları yenileniyor, ayrıca parka girişlerde engelli, yaşlı ve çocuk arabalarının kolayca girip çıkabileceği rampalar yapılıyor. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, parkın şehidin adına yakışır bir şekilde yenilenmeye başladığını belirtti.

Park içinde ömrünü tamamlamış aydınlatma direklerinin uzun ömürlü aydınlatmalar ile değiştirildiğini ifade eden Başkan Tartan,” Park içinde daha çok yeşil alanlar yaratılacak ve insanların zamanlarını geçirebilecekleri oturma gruplarına da ağırlık verilecek. Yeni fidanlar dikilecek. Ayrıca park içinde bulunan taksi durağı da çağdaş koşullarda hizmet verecek şekilde yenileniyor. Boğaziçi semtinde yaşayan vatandaşlarımız sıcak yaz akşamlarında serinleyecekleri, sohbet edecekleri parkın yeni yüzünü çok beğenecekler” dedi.

Kaynak: İHA