Başbakan Yardımcısı Arınç, Mağaza Açılışına Katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir çeyiz ve tekstil mağazasının açılışına katıldı.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Panora Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazanın açılışı nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, iş yerinin sahibi Merve Ağaçlı'nın güzel düşüncelerle yeni bir mağaza açtığını belirterek, ''Güzel bir marka. Yurt dışında, yurt içinde çok prestijli alışveriş merkezlerinde açıldı. Ankara'da benim bildiğim ilk defa sizler açıyorsunuz'' dedi.

Mağazada ev için gerekli olan bütün malzemelerin ve hediyelik eşyaların satılacağını kaydeden Arınç, ''Ağaçlı Türkiye'de bir markadır. Bu vesile ile çok değerli büyüğümüz Orhan Ağaçlı'yı şükranla, sevgi ile hatırlamış olalım'' diye konuştu.

Arınç, Merve Ağaçlı'nın iş hayatı içinde büyük bir cesaretle, güzel bir düşünce ile mağazayı açtığını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın kurdelesini keserek açtığı mağazanın açılış resepsiyonuna çok sayıda davetli katıldı.

-Torunu Zeynep Reyyan'ı sevdi-

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın kızı Ayşenur Yeter de açılışa katılanlar arasında yer aldı. Arınç, kızının kucağında bulunan torunu Zeynep Reyyan'ı, davetlilere tanıttı. Arınç, torunu Zeynep Reyyan'ın açılışın ''onur konuğu'' olduğunu belirterek, bir süre sevdi.

Arınç, mağazadan ayrılırken karşılaştığı küçük bir erkek çocuğu ile de kısa bir süre ilgilendi.

Muhabir: Yusuf Çelebi

Yayıncı: Selçuk Aval
Kaynak: AA