Anadolu Hastanesi Yöneticilerinden Sesob'a Ziyaret

Özel Sivas Anadolu Hastanesi yöneticileri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sivas'ta sağlık alanında önemli bir yatırım olan Özel Sivas Anadolu Hastanesi'nin, esnafa yönelik yapacağı protokolün çok anlamlı olduğunu belirten Köksal, şunları kaydetti:

''Esnafın sağlık alanında desteğe ihtiyacı var. Esnaf ve sanatkarımıza yönelik hastanenizin yapacağı katkıyı çok önemsiyoruz. Anadolu Hastanesi güler yüzlü personeli, profesyonel idarecileri ve sağladığı istihdamla bölgemiz için önemli bir değerdir. Hizmetlerinden dolayı hastane yönetimine teşekkür ediyor, yatırımlarının devam etmesini ümit ediyorum.''

Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü Bilal Şavaşeri de hastane olarak her zaman yeniliklerin takipçisi olduklarını vurgulayarak, bu anlamda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile protokol görüşmesi yapacaklarını, sağlık hizmetlerinde esnafa yardımcı olmak amacıyla bir dizi çalışma yürüteceklerini ifade etti.

İmzalanacak protokol kapsamında esnafın hastaneden iskontolu bir şekilde faydalanacağını kaydeden Şavaşeri, yaklaşık 300 kişiye istihdam sağladıklarını, ek binanın tamamlanmasıyla da sayının artacağını belirtti.

Her geçen gün uzman doktor ve hasta sayısının da artığına dikkat çeken Savaşeri, çocuk acil servisinin de hizmete başladığını aktararak, yakın zamanda tüm branşlarda kaliteli hizmet verebilecek bir hastane olacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Hastane Hizmetleri Müdürü Meriç Çaşkurlu, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Abdulbaki Gök, Teknik Hizmetleri Müdürü Yasin Polat, Özel Anlaşma ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Bilge Yıldızdağ da hazır bulundu.

Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA