Zeytinköy’e Kültür ve Toplum Merkezi Yapılıyor

Muratpaşa Belediyesi’nce yaptırılacak ve 3 mahalleye hizmet verecek Zeytinköy Kültür ve Toplum Merkezi’nin temeli 27 Eylül’de atılacak.

Zeytinköy’e Kültür ve Toplum Merkezi Yapılıyor
Muratpaşa Belediyesi üçüncü Kültür ve Toplum Merkezi, Zeytinköy’e yapılıyor. Daha önce Ermenek ve Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi’ni açarak bölge sakinlerinin hizmetine sunan Muratpaşa Belediyesi, Son olarak Yeşildere Mahallesi’ne Kültür ve Toplum Merkezi yapmak için harekete geçti.

İçerisinde kurs ve eğitim odaları, cep sineması, konferans salonu ve idari bölümlerin yer alacağı, çevre düzenlemesi ile bölgenin çehresini değiştirecek olan Zeytinköy Kültür ve Toplum Merkezi’nin, Yeşildere ile birlikte Gebizli ve Doğuyaka Mahalleleri’ne de hizmet vereceği bildirildi.

Kültür ve Toplum Merkezi’nin temel atma töreni, 27 Eylül 2012 Perşembe günü saat 11’de Yeşildere Mahallesi 1155 Sokak’da gerçekleşecek. Zeytinköy Kültür ve Toplum Merkezi temel atma törenine tüm Antalyalıları davet eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kültür ve Toplum Merkezi’nin bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Kaynak: İHA