Samsun Esnafı, Ahilik Haftası'nda Ziyaretlerde Bulundu

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Samsun Esnafı, Ahilik Haftası'nda Ziyaretlerde Bulundu
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır ve Samsun esnaf odalarının başkanlarından oluşan heyeti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır kabul etti. Ziyaret sırasında Bingöl’de şehit düşen askerler nedeniyle tüm esnaflar adına duydukları acı ve üzüntüyü dile getiren birlik başkanı Genççakır, “Felsefesi kardeşliğe, dayanışmaya ve sevgiye dayanan Ahilik müessesesinin kutlandığı bu haftayı kalleşçe saldırıların aramızdan aldığı gençlerin matemiyle geçiriyoruz.” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır da, her gün gelen şehit haberlerinin herkesin yüreğini kanattığını kaydetti.

Çakır, “Ancak Her Şeye Rağmen dik durmak, hayatı devam ettirmek ve bu çapulculara pirim vermemek zorundayız. İşte bu nedenle iyi insan meziyetlerini esas alan ve meslek üyelerini hem ekonomik hem de ahlaki olarak iyi yetiştirme anlayışını taşıyan Ahilik gibi kurumlarımızı her şart altında anmalı ve bu etkinlikleri Her Şeye Rağmen devam ettirmeliyiz.” dedi.