Mühendislerden Korkut'a Duyarlılık Teşekkürü

Mühendisler Odası Erzurum Şube Başkanı Ferhat Bingöl, ve Odayöneticileri Ali Korkut’u duyarlı davranışı nedeniyle makamında ziyaret ederekteşekkür ettiler.

Mühendislerden Korkut'a Duyarlılık Teşekkürü
Ziyarette, İmar Müdürlüğünde yaşanan tartışmanın ardındanİmar Müdürünün görevden alınmasının Korkut’un olaylara karşı hassasiyetinigösterdiğini belirten Oda Başkanı Ferhat Bingöl, örnek bir davranışlakarşılaştıklarını söyledi.

Mühendisler Odası Erzurum Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr.Ferhat Bingöl ve Oda Yönetimi, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a teşekkürziyaretinde bulundular. Sebebi ziyaretlerinin, geçtiğimiz günlerde İmarMüdürlüğünde yaşanan tatsız bir hadise sonrasında Belediye Başkanı Ali Korkut’unsergilediği tavır nedeniyle olduğunu belirten Bingöl, “Bir meslektaşımızınişlerini takip için bulunduğu İmar Müdürlüğünde bazı personel ile aralarındahoş olmayan davranışlar gösterilmiş. Oda olarak, yaşanan tartışmayı kınadık.Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut, izinli olduğu halde şehir dışındanbizleri arayarak üzüntüsünü iletmiş ve akabinde İmar Müdürünü yaşanan olaynedeniyle görevden almıştır. Böylesine duyarlılık karşısında bir teşekkür bizimborcumuzdu. Bugün kendisini ziyaret ederek gösterdiği davranıştan dolayıteşekkür ediyoruz. Böylesine güzel duyarlılıklar herkes için örnek teşkiletmelidir” dedi.

Başkan Ali Korkut, yaşanan hadise sırasında kendisininyıllık izinli olduğunu hatırlatarak “Maalesef yaşanan bu olayı fırsat bilenbazı çevreler bize yakıştırmalar yapmaya kalkışmıştır. Bu üzüntü verici bir durumdur.Olayı duyunca Oda Başkanımıza üzüntülerimi ilettim. Ardından anında İmarMüdürünü görevden aldım. Konuyla ilgili incelememiz sürmektedir. MühendislerOdası Başkanı ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklindekonuştu
Kaynak: İHA