Matlı’dan Ziraat Odası’na Ziyaret
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Yenişehir'de çeşitli temaslarda bulundu.

Yenişehir'de sulama yapıldığı halde ürünlerin kuraklıktan dolayı istenilen verime ulaşmadığını dile getiren Aktaş, “Sulama yapılamayan yerlerde durum daha vahim. Dönüme 100 kilo buğday ve ayçiçeği alan köylerimiz var. İşin içinden çıkmaları mümkün değil' diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, tarım sektörüne yabancı olmadığını belirterek, 'Sıkıntıları iyi biliyorum. Yenişehir olarak siz ürün çeşidi yönünden şanslısınız. Ancak bu yıl kuraklık, dolu, sel derken bir de ekilen hiç bir ürün para yapmayınca sıkıntılı günler geçirdiğinizi biliyorum. Borçların ertelenmesi için omuz omuza bir şeyler yapalım. Tarım artık dünya için çok önemli. Tarıma hükümet olarak her türlü desteği veriyoruz. Borçların ertelenmesi için girişimlerde bulunacağım ve iyi bir netice alabileceğimizi umuyorum" dedi.
Önder Matlı daha sonra Yenişehir'e yeni tayin olan Kaymakam Süleyman Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve ardından Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti .
