Melih Gökçek: Herkes Kılıçdaroğlu lezzetini tatmalı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye karşı kaybettiği tazminat davası Melih Gökçek'in diline düştü.

Melih Gökçek: Herkes Kılıçdaroğlu lezzetini tatmalı...
Sosyal paylaşım sitesi Twitter 'daki sayfasından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'yla kafa bulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki 'ye çağrıda bulunarak “Özhaseki kazandığı parayla Kayseri 'de sucuk partisi yapıp, KK'nın parasını Kayserilerle birlikte afiyetle yiyecekmiş. Özhasekiye buradan duyuruyorum. Partinin tarihinden mutlaka beni de haberdar etsin.” ifadelerini kullanırken Kılıçdaroğlu 'na da “Bunun parasını kk kendi mi veriyor? Yoksa CHP bütçesinden mi ödeniyor? sorusunu yöneltti.

İşte o twitler:
Sevgili twit dünyası...KK Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye iftira ettiği üç ayrı mahkeme tarafından tescil edildi. Özhaseki 1.davadan 20.000, 2.davadan 52.000, 3.davadan 70.000 tl kazandı...daha sırada 11 iftira davası daha var...toplam 142.000 tl olmuş..

BENİ DE HABERDAR ETSİN
Özhaseki 'ye helal olsun..Özhaseki kazandığı parayla Kayseri 'de sucuk partisi yapıp,KK'nın parasını Kayserilerle birlikte afiyetle yiyecekmiş. Özhasekiye buradan duyuruyorum. Partinin tarihinden mutlaka beni de haberdar etsin...

HERKES KK LEZZETİNİ TATMALI

Yalnız ben ekstradan KK pastırması da isterim. Niye diyeceksiniz? Çünkü ben ta Ankara'dan gelecem. O kadar ayrıcalık olsun...söz bütün twit alemine pastırma ve sucuğun tadını uzun uzadıya anlatacağım. Aslında Özhaseki o gün bütün Türkiyeyi davet etmeli...Çünkü herkes KK lezzetini tatmalı…

CEBİNDEN Mİ ÖDÜYOR

Yanlız benim merak ettiğim husus şu. Bunun parasını kk kendi mi veriyor? Yoksa CHP bütçesinden mi ödeniyor? Kesinlikle açıklanmalı. Bunun peşinde olacağız...senin fütursuz dilinin cezasını CHP'ye çektireceksen bu büyük haksızlık. Senin iftiralarının cezasını CHP çekmemeli...Yiğitce parayı cebinden öde...Paran yoksa villanı Özhasekiye ver, o da villanı devre tatil yapıp Özhasekiyi ikna edebilirim. Bu arada Özhaseki 'KK özür dilerse KK'yı affederim ' diyor. İşte asalet...twit alemi , sizce KK özür diler mi? Neden diler veya dilemez?

BEYAZ GAZETE