Eğitim Ordusunun Yeni Üyeleri Göreve Hazır

Küçükçekmece’de 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında yeni göreve başlayacak olan 283 genç öğretmen, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Küçükçekmece protokolüyle bir araya geldi.

Eğitimin yeni neferleriyle tanışma ve bilgilendirme toplantısına Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve okul müdürleri katıldı.

Program kapsamında öğretmenlere, çevreye uyum eğitimi de verildi.

Toplantıda, daha sistemli, güçlü ve başarılı bir şekilde eğitim dönemine merhaba diyeceklerine dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, “Sizler kadar bizlerde heyecanlıyız. Hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Başarılarıyla ilçemizin adını duyuracak yarınların teminatı öğrencilerimiz, sizlerin eseri olacaktır. Eminim Küçükçekmece’de sizlerin de katkılarıyla, eğitim anlamında yarınlara daha da umutlu bakacaktır”diye konuştu.

Yepyeni bir eğitim sistemiyle yeni eğitim- öğretim dönemine başlayacaklarının altını çizen Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da genç öğretmenlere seslenerek “ Aramıza yeni katılan öğretmenlerimizle, daha güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olduk, yeni eğitim ve öğretim döneminde hepimize çok iş düşüyor. Sizlerle uzun yıllar birlikte görev yapmayı temenni ediyor, görevinizde başarılar diliyorum.” dedi .
Kaynak: İHA