Gap İdaresi Başkanlığı'ndan Adıyaman Üniversitesi'ne Ziyaret

GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, GAP İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek, Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz ve GAP İdaresi Başkanlığı personelleri hazır bulundu.

GAP İdaresi Başkanlığı'nın yürüttüğü proje ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Karahocagil, GAP'ın 20 yıldır yürütülen dünyanın en büyük bölgesel kalkınma projesi olduğunu belirtti.

Karahocagil, GAP'ın çok sektörlü, entegre ve insan odaklı bir proje olduğunu, sosyal sektörler dahil bütün sektörleri kapsadığını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Karahocagil ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında GAP'ın büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Gönüllü, üniversite olarak GAP İdaresi Başkanlığı'yla ortak çalışma ve projeler üretilmesine önem verdiklerini dile getirdi.

Muhabir: Hakan Furkan / Orhan Çiçek

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
Kaynak: AA